<% name="hsf" showHeader showContentStart %>

Cactusfestival prikt al 26 jaar zachtjes uw zintuigen met smakelijke geluiden van de meest uiteenlopende origine. Een festival met grote oren voor veel uiteenlopende muziekjes, wars van hypes en/of verkoopscijfers.

Cactusfestival blijft een festival op mensenmaat en laat zich ook bij deze jubileumeditie niet vangen door trends richting ‘meer' en ‘groter'. Geen hartverscheurende dilemma's voor het publiek, want Cactus blijft kiezen voor één podium waardoor men het programma van "a" tot "z" kan meemaken. Onze muzikale gasten geven het beste van zichzelf tijdens volwaardige concertsets. Tussendoor is er tijd voor de inwendige en/of spelende mens. Laat uw overige zintuigen prikkelen door frisse animatieacts, een feestelijke verpakking, kinderanimatie of een stukje wereld op uw bord!

Het bloem-, boom-, vis- en eendrijke Minnewaterpark is opnieuw het verrukkelijke decor waarin gereputeerde muzikanten én muzikale nieuwlichters met toekomst de confrontatie aangaan met een muzikaal ruimdenkend publiek. Een plek voor origineel vuurwerk, waar nog plaats is voor echte vonken tussen artiesten en publiek en vice versa.

Dit jaar met exclusieve festivalconcerten van onder meer FLAMING LIPS (usa), THE WATERBOYS (uk), CAKE (usa), TOM McRAE (uk), SOULSAVERS feat MARK LANEGAN (uk-us), JOSE GONZALES (sw), OJOS DE BRUJO (sp), STEPHEN MARLEY (jam). Ook GOTAN PROJECT (f) en OZARK HENRY (b) geven op het Cactuspodium één van hun enige festivalconcerten weg terwijl verder ook GABRIEL RIOS van de partij is met z’n nieuwe cd 'Angelhead' in de achterzak.

Come and Hear, See, Feel the World!
<% showContentEnd showFooter %>