<% name="offstage_nl" showContentStart %>


VAMA VECHE:
Eind augustus verandert Het Entrepot in Vama Veche, een zomerse, creatieve hangplek waar jonge artiesten en muzikanten carte blanche krijgen en organisatoren een platform krijgen voor opkomende raspaarden uit hun stal. Creatie, tryout, free stage maar ook gewoon zomers languit chillen! Tijdens het Cactusfestival krijgt u al een voorsmaakje in de vorm van veel zomerse muziek gebracht door jonge talentvolle dj's, maar ook korte performances en acts in een eigen Vama Veche speakerscorner!

PIEPLES
Ontstaan uit een voyeuristisch trekje bij een van de tekenaars, maar ondertussen uitgegroeid tot perfect getimed tekencollectief dat graag buiten de lijntjes kleurt van uw gezicht. Jawel, ook op het Cactusfestival gaan ze de confrontatie aan met een foto van uzelf! Schuilt er een model in u? Of eerder een tekenaar? Loop dan zeker eens langs bij de live versie van PIEPLES tussen 14:00 en 21:00.
www.pieples.be

CIE. 1 WATT 'PARFAIT ETAT DE MARCHE'
Een hoogst ongewone walking-act in de vorm van een gemiddeld intelligente kerel, discreet, niet arm, niet rijk, anoniem. Eén keer per week bezoekt hij een middelgrote stad. Om te wandelen en zich te ontpoppen tot een warme persoonlijkheid die bij iedereen een glimlach tevoorschijn tovert.

MICE AND MAN
Vier gepassioneerde muzikanten, ontsnapt uit het laboratorium van de cabaretfanfare 't Schoon Vertier. Fanfare! Feest!
<% showContentEnd %>