Hear, See, Feel the World! Deze multifunctionele, uitnodigende slogan blijft ook bij de 31ste editie het centrale credo van Cactusfestival, in het feeërieke Brugse Minnewaterpark.

Cactus is een festival op mensenmaat, in een relaxte sfeer, dat zich bewust distantieert van trends richting 'meer' en 'groter'. Geen hartverscheurende dilemma's: Cactus kiest immers voor één podium waardoor het publiek het programma van A tot Z kan meemaken. Een sfeerfestival dat ook off-stage alle zintuigen prikkelt met frisse animatieacts, kinderanimatie en een passende aankleding.

Een trefpunt voor zowel gereputeerde muzikanten, muzikale nieuwlichters met toekomst én een muzikaal ruimdenkend publiek. Én volwaardige concertsets waarbij de muzikale gasten het beste van zichzelf geven.
Cactusfestival mocht zich in 2010 'beste klein festival van Europa' noemen. Deze award, uitgereikt door Yourope, The European Festival Association, sterkt ons in onze overtuiging om op hetzelfde kleine pad verder te wandelen onder het motto 'small can be beautiful'.

Deze award werd uitgereikt door de organisatie Virtual Festivals Europe i.s.m. Eurosonic/Noorderslag en Yourope, The European Festival Association. Meer info op eu.virtualfestivals.com!