Meteen naar de inhoud

U bekijkt nu de archiefsite van Cactusfestival 2022.

Bazaar

De BAZAAR is het culinaire hart van Cactusfestival. Je stapt er binnen in een wijde én verleidelijke wereld van smaken en geuren. Van Italiaans over Vietnamees tot typisch Belgische specialiteiten; je vindt het allemaal op de BAZAAR.

Een levendige plek, waar je onder andere ook terecht kan voor een heerlijke massage of zelfs een gelaatsverzorging, om daarna als een herboren mens opnieuw het festival in duiken!

 

In het onderstaande overzicht ontdek je welke standen dit jaar aanwezig zijn op Cactusfestival:

Mission Masala's Bombay BBQ

1

Mission Masala presenteert Indiase soulfood met smaken en kruiden waarvan je helemaal gaat watertanden. Probeer zeker eens hun welbekende Bombay BBQ Burgers en hun heerlijke curries!

missionmasala.be

Que Tapa

3

Met Que Tapa waan je je heel even in het zonnige Spanje. Er is een ruime keuze aan tapas en paella en een vegetarisch alternatief. iOlé!

quetapa.be

Comme Ma Grand-Mère

5

Bij Comme Ma Grand-Mère kun je terecht voor lekkere pannenkoeken op grootmoeders wijze. Pure nostalgie voor de zoetebekjes onder ons!

commemagrandmere.be

Miaow Miaow

7

All things Asian! De authentieke smaak van Aziatisch eten, Japanse Sushi, Takoyaki, Chinese wrap, en veel meer.

miaow.be

Les Filles Du Bord De Mer

9

Les Filles Du Bord De Mer komt van 't zeetje, gepakt met kilo's ‘visserswijsheid' en de meest verse vis uit de Noordzee naar het Minnewaterpark. Levende vers, zoals we zeggen, én overheerlijk!

taste-i-like.be

De Stoepa

11

Een vaste waarde in Brugge. Voor de gelegenheid in pop-up versie zodat ook niet-Bruggelingen kennis kunnen maken met hun heerlijke, Oosters geïnspireerde keuken vol woks en curries.

stoepa.be

Greenway

13

Greenway komt met verrassend lekkere plantaardige gerechten naar Cactusfestival! Proef hun klassiekers: Thai coconut curry, vegan kebab wrap en Pad Thai Noedels!

greenway.be

Mr. Pitta

15

Het is een ongeschreven wet: in het recept van een geslaagd festival is een goedgevuld Libanees pitabroodje een niet te missen ingrediënt; Mr. Pitta bedient je met veel vakmanschap op je wenken!

mrpitta.be

Croq’Odile

17

Een korte snack bij de start van je dag, tussen de concerten door, als lunch of als dessert? Croq'Odile zorgt voor heerlijke croques met of zonder vlees, goed voor elke gelegenheid!

coco-ijskarren.be

Waffle Bar Oyya

19

De klassieke Luikse wafels krijgen bij Oyya een extra touch dankzij hun overheerlijke toppings!

oyya.be

Banh Mi Express

2

Banh Mi Express is Vietnamese street food op zijn best. Denk aan heerlijk banh mi’s, frisse noedelsalades en hartige rice bowls.

banh-mi.be

Coffee Bar On Wheels

4

Een espressobar in een oldtimer Airstream caravan. Hier vind je de lekkerste koffie volgens de regels van de barista-kunst.

coffeebaronwheels.be

Kopje Zwam

6

Bij Kopje Zwam kan je proeven van de heerlijke Zwamburger. Hun uithangbord. Artisanaal geproduceerd op basis van oesterzwam en niets anders. Zonder toevoegingen, bindmiddel of andere additieven. 100% puur en 100% smakelijk.

kopjezwam.be

Spithouse

8

Everything chicken: kip aan 't spit, maar met een extra touch! Sappige chicken wings, de enige echte spitburger & een heerlijke spitpatat, allemaal met het meest malse kippenvlees dat je ooit hebt gegeten!

taste-i-like.be

Balls & Glory

10

Balls & Glory serveert je ’s werelds allerlekkerste gehakt- & vegetarische ballen: eerlijke origine, ovengebakken, met de hand gedraaid en beroemd om hun heerlijke, vloeibare vulling!

ballsnglory.be

Bocca

12

Laat je verwennen met een heerlijke BOCCA Pasta. Hou je van vlees of liever vegan? Voor elk wat wils! Peace - Love – Bocca.

bocca.be

Klaktus

14

Draag een klakke! Zo’n trucker cap waarvan er maar 20 rondlopen. Handig wanneer je je gezelschap wil terug vinden op het festivalterrein. Felle zon? Regenvlaag in je nek? Of dat ene pintje te veel op? No worries, Klaktus to the rescue! Exclusief op het Cactusfestival.

klaktus2022

Verkindere

16

Wat gaat er boven een goed pak frieten in een puntzak met een heerlijke klodder mayonaise en een fris pintje? Misschien een beetje guilty pleasure, maar absoluut noodzakelijk om het festivalweekend door te komen!

cateringverkindere.be

Coco-IJskarren

18

Roomijs en sorbet voor kids & foodies. Niet alledaagse smaakmakers, met liefde gemaakt. Dat proef je!

coco-ijskarren.be

Julie’s Mobelle

20

Wil jij dit jaar relaxen op het Cactusfestival? Kom dan zeker eens genieten van een ontspannende massage bij Julie’s Mobelle. Of wens je liever een verfrissende gelaatsbehandeling met een mineralen make-up-beurt van Bella Pierre? Kies jouw festivallook en straal op het festivalterrein!

juliesmobelle.be