<% name="programma" showHeader %>
zondag 08 augustus x Astridpark x vanaf 14:00
'KLINKERS FOR KIDS'

Onder het motto 'vroeg begonnen, half gewonnen' introduceert Brugge Plus dit jaar binnen de reeds kroostrijke Klinkersfamilie opnieuw KLINKERS FOR KIDS. Klinkende kids kunnen op zondag 8 augustus tussen 14 en 18u terecht in het Astridpark voor een goed gevulde familiedag. Stukjes theater, verhalen en circus in de openlucht.

BOOMBAL FOR KIDS – Been met de hupjes x 15:00-17:00
Shaken, springen, dansen en lekker uitfreaken op folk? Tijdens Boombal For Kids leer je samen met een hoop andere kinderen de tovercirkel, jig, andro, zevensprong en grote banaan dansen. Been met de hupjes: shaken, dansen én zweten!

CIRCUS IN OPENLUCHT x 14:00, 16:00 en 18:00

ARNOUD DEFLEM - VERHALEN x 14:30, 15:30, 16:30 en 17:30
'Hoe Kolka Pankin naar Brazilië vloog en Petka Jersjov er niets van geloofde'
Vertrekkend van een klein verhaaltje van de Russische absurdist Daniil Charms, maakte ARNOUD DEFLEM onder de vleugels van Theater Froe Froe een kleurrijke voorstelling over reizen, geloof en ongeloof. Een heerlijk warme voorstelling, kort en spits, avontuurlijk en verrassend. Voor je het beseft zal je zelf vliegen, inboorlingen bevechten en bijziende beren de weg wijzen. In België zijn er winters, in Brazilië is het altijd warm: dat is de enige zekerheid.

KAMISHIBAI - VERHALEN x 14:30, 15:30, 16:30 en 17:30
Kamishibai is een traditionele vertelvorm uit Japan, waar Kami 'papier' betekent en shibai 'drama'. Vanop een fiets, met een minitheatertje achterop en een pak tekeningen, doet een verteller een verhaal uit de doeken. Een voorstelling voor jong en oud.

www.bruggeplus.be

< Terug

<% showFooter %>