Demo's: FEMMERGY 19u30 - 20u15

TWERKING 20u30 - 21u30

POPPING 21u45 - 22u30

HIP HOP 22u45 - 23u30

FEMMERGY

Maria Luiza Grymonprez 'Malú' (zij/haar), is een danseres/performer en beeldend kunstenaar. In haar werk viert Malú haar queer femme bestaan door middel van identiteit, sensualiteit en seksualiteit. Haar stijl is geïnspireerd door vogue, heels, dancehall, streetdance en latin dansstijlen. Met haar workshop wil Malú een veilige ruimte creëren voor iedereen die hun 'femme energy' wil uiten, Femmergy! Door middel van verschillende empowerment oefeningen wil ze je meer zelfvertrouwen geven zonder te veel te focussen op choreografie en techniek.

TWERKING

Een interactieve performance met het publiek, waarbij de dansers van TW*RKSHOP geen enkele kont onberoerd laten. Gemixt met de stevige beats van Dj Bowa en dankzij ’t publiek omgetoverd tot ieders favoriete cocktail. Groot/klein, man/vrouw, jong/oud en alles daartussen: Free Your Mind… Your ass Will Follow!

POPPING

D.O.G. (Do Only Good)-family represent! RODIE BOYINDOMBE LOKASSA, organisator van de jaarlijkse Sharp Shooter Battles, deel van de ‘Funky Belgian’Z’-crew tekent ook present op Benenwerk! Popping is een dans in funkstijl die eind jaren ‘70 ontstond en die bestaat uit het maken van een contractie en decontractie in het ritme. Tijdens deze sessie gaat Rodie met je aan het werk om je spieren de houvast te bieden voor de intens gefocuste dansstijl die popping karakteriseert. Get ready to move!

I.s.m. De Stroate vzw

HIP HOP

THE FAM, is de allround danscrew opgestart door Saartje Vandecasteele, Yves Herman en Aygul Douzmanov. Deze crew verenigt mensen met één doel: de passie rond dansen. De beste, de mooiste, de flexibelste, de jongste niet? Helemaal ok. Daar gaat het niet om. 't Gaat om dansen! Op Benenwerk kan je een proevertje van The Fam's Hip Hop-classes ervaren. Verwacht je ook aan een The Fam-performance ergens in het Benenwerk-parcours.

I.s.m. De Stroate vzw