Meteen naar de inhoud

U bekijkt nu de archiefsite van Cactusfestival 2022.

Toegang voor kinderen en jongeren t.e.m. 14 jaar

Toegang en volwassen begeleiding

Afhankelijk van de leeftijd verschilt de toegang tot Cactusfestival voor kinderen en jongeren t.e.m. 14 jaar:

• de leeftijd bepaalt indien er een gratis of betalend  ticket moet worden besteld
• de leeftijd bepaalt of ze dienen vergezeld te worden door een volwassene  die voor hen verantwoordelijk is.

Lees hieronder aandachtig de toegangsregels per leeftijdscategorie.
U vindt daar ook de bestelbutton.

Is je kind jonger dan 2 jaar dan is de toegang voor je kind gratis en hoef je geen speciaal ticket te kopen. Je kan rechtstreeks naar de ingang.

Volwassen begeleiding

Deze leeftijdsgroep krijgt enkel toegang tot Cactusfestival (en alle onderdelen ervan) onder begeleiding van een volwassen ticketkoper, die op dat moment ook optreedt als verantwoordelijke.

Cactus Muziekcentrum kan op geen enkel moment verantwoordelijk gehouden worden voor het doen en laten van minderjarigen in het festivalpark!

 


Toegang

Voor kinderen van 2 t.e.m. 12 jaar is de toegang gratis (*), mits zij in het bezit zijn van een Kids-ticket.

(*) De ticketprovider rekent een handling cost van €1,21 per ticket.

 


Kids-ticket

De begeleidende volwassene dient voor ieder kind een online  Kids-ticket te bestellen, met een maximum van drie Kids-tickets per dag.

 


Controle

Kids-tickets kunnen enkel aan de speciale Kids-ingang gescand worden. Deze is te herkennen aan de Kids-banner boven de ingang van het festival.

Ook het ticket van de volwassen begeleider wordt gescand aan deze ingang. De naam van de volwassen begeleider dient overeen te stemmen met deze op de Kids-tickets. Er wordt hierop gecontroleerd.

Zorg ervoor dat je de leeftijd van het kind kan bewijzen aan de hand van een Kids-ID of ISI+ kaart. Kan je de leeftijd niet bewijzen, dan dient er een regulier ticket aangekocht te worden.

Na controle en scannen krijg je het gepaste toegangsbandje.


!! Onrechtmatig gebruik van het Kids-ticket kan leiden tot annulatie van het ticket.

 


Beschikbaarheid

Per festivaldag is er een contingent aan Kids-tickets beschikbaar. Net als de reguliere tickets zijn de Kids-tickets niet ongelimiteerd beschikbaar. Bijgevolg bestel je deze best op voorhand. Tijdens het festival is het niet mogelijk om Kids-tickets te bestellen aan onze loketten. Dit kan enkel online (via desktop of smartphone).

 


Bestel hier je KIDS-ticket!

Toegang

Voor jongeren van 13 en 14 jaar is de toegang betalend.  Zij kunnen een ticket voor 13-14 jarigen aan verminderde prijs online aankopen.

Dagticket: €15 (excl. €1,75 handling cost)

2 Dagen ticket: €30 (excl. €1,85 handling cost)

3 Dagen ticket: €45 (excl. €2,25 handling cost)

Cactus Muziekcentrum kan op geen enkel moment verantwoordelijk gehouden worden voor het doen en laten van minderjarigen in het festivalpark!

 


Controle

Tickets voor 13-14 jarigen kunnen enkel aan de speciale Kids-ingang gescand worden. Deze is te herkennen aan de Kids-banner boven de ingang van het festival.

Zorg ervoor dat je je leeftijd kan bewijzen aan de hand van een Kids-ID of ISI+ kaart. Kan je je leeftijd niet bewijzen, dan dien je een regulier ticket te kopen.

Na controle en scannen krijg je het gepaste toegangsbandje.

!! Onrechtmatig gebruik van het ticket voor 13-14 jarigen kan leiden tot annulatie van het ticket, zonder terugbetaling.

 


Beschikbaarheid

Per festivaldag is er een contingent aan tickets voor 13-14 jarigen, aan sterk verminderde toegangsprijs, beschikbaar. Ook deze tickets zijn niet ongelimiteerd beschikbaar. Bijgevolg bestel je deze best op voorhand. Per festivaldag is er een contingent aan Kids-tickets beschikbaar. Net als de reguliere tickets zijn de Kids-tickets niet ongelimiteerd beschikbaar. Bijgevolg bestel je deze best op voorhand. Tijdens het festival is het niet mogelijk om jongerentickets te bestellen aan onze loketten. Dit kan enkel online (via desktop of smartphone).


Bestel hier je ticket!