Meteen naar de inhoud

Róisín Murphy

— irl

  • zo 9 juli

21:55

    Met haar indrukwekkend diverse carrière – gaande van full-blown popster met Moloko tot avontuurlijke leftfield scenester en alles er tussen – staat Róisín Murphy te boek als één van de meest innovatieve en rusteloze artiesten van de UK. Hits als ‘The Time Is Now’, ‘Sing it Back’ en ‘Familiar Feeling’ kan je eindeloos op repeat zetten, zonder dat ze hun glans verliezen en met haar solocarrière blijft Murphy zichzelf herontdekken.

    Haar op disco en house gemonteerde bangers combineert Róisín Murphy in haar artwork en op het podium met een uniek visueel verhaal, waarmee ze het pad effende voor een nieuwe generatie onafhankelijke en sterke popdiva’s. In alles wat ze doet is Róisín in de eerste plaats een clubkid gebleven. Extravagant, kleurrijk en met een Do-It-Yourself-aanpak die afsteekt tegen de door de platenindustrie met geld gesmeerde popmachine.

    Met haar nieuwe single ‘CooCool‘, opnieuw een samenwerking met de Berlijnse Dj Koze, bewijst Róisín Murphy opnieuw haar unieke positie als popster-meets-critical-darling. Verwacht een gulzig dansbaar concert!