Info

Over Benenwerk

Haal tijdens de 18e editie van Benenwerk — 'Ballroom Brugeoise' opnieuw de beste danser in je naar boven. Live bands en dj's nemen je op sleeptouw voor een dansmarathon langs 10 uiteenlopende ballrooms gespreid over de Brugse binnenstad.

Modern Stage

Keer met VJ ALEX VAN OOSTROM terug naar de hoogdagen van de DISCO of gooi je dansgewijs met een groep vrienden op de nummer 1 hits uit de periode 1950 - 2000 tijdens het 'BAL DES AMIS' op de Markt.

Disco Stage

Op de MODERN STAGE vieren rhythm & blues, swing en rock & roll hoogtij onder impuls van LAURA B & HER BAND. De LATINO STAGE neemt je dan weer mee op een danstrip richting Cuba, de bakermat van son en salsa.

Modern Stage

Dans dit jaar opnieuw de TANGO in het Provinciaal Hof. Of hou je het toch liever meer 'hot & sweaty' met z'n twee op de dansvloer van de LATINO STAGE in het Astridpark? Dancehall, afro, soca of kuduro én trillende billen geven dan weer de toon aan op de nieuwe DANCEHALL STAGE op het Schouwburgplein.

Clubbin Stage

Of is de CLUBBIN' STAGE op de Vismarkt meer jouw ding? EPPO JANSSEN, THE WHATEVERS en CARLAMOTE zorgen er alvast voor de juiste tracks en beats, met een eigenzinnige mix van house, coole funk, zwoele r&b en de nodige hiphopknallers!

Benenwerk wordt opnieuw een zomers feestje waar iedereen aan zijn of haar trekken komt!

Mensen die hun techniek (of het gebrek daaraan) willen bijschaven, kunnen in de verschillende ballrooms terecht voor dansinitiaties die hen wegwijs maken in diverse dansstijlen.