Info

Het rijk van de herwonnen vrijheid lijkt steeds meer in zicht! Toch wordt ook de zomer van 2021 er eentje waar we de corona-spelregels nog moeten volgen, ook voor de organisatie van evenementen en festivals. Hierdoor werd ondertussen duidelijk dat de organisatie van Benenwerk 'Ballroom Brugeoise', met zijn meer dan tien podia verspreid over de Brugse binnenstad, ook dit jaar helaas geen optie is.

Voor een volgende editie is het uitkijken naar zaterdag 13 augustus 2022.

Haal tijdens Benenwerk — 'Ballroom Brugeoise' de beste danser in je naar boven. Live bands en dj's nemen je op sleeptouw voor een dansmarathon langs een tiental uiteenlopende ballrooms gespreid over de Brugse binnenstad.

Modern Stage

Keer terug naar de hoogdagen van de DISCO of gooi je dansgewijs met een groep vrienden op de nummer 1 hits uit de periode 1950 - 2000 tijdens het 'BAL DES AMIS' op de Markt.

Disco Stage

Op de MODERN STAGE vieren rhythm & blues, swing en rock & roll hoogtij. De LATINO STAGE neemt je dan weer mee op een danstrip richting Cuba, de bakermat van son en salsa.

Modern Stage

Dans de TANGO in het Provinciaal Hof. Dancehall, afro, soca of kuduro én trillende billen geven dan weer de toon aan op de DANCEHALL STAGE op het Schouwburgplein.

Clubbin Stage

Of is de CLUBBIN' STAGE op de Vismarkt meer jouw ding?

Benenwerk wordt opnieuw een zomers feestje waar iedereen aan zijn of haar trekken komt!

Mensen die hun techniek (of het gebrek daaraan) willen bijschaven, kunnen in de verschillende ballrooms terecht voor dansinitiaties die hen wegwijs maken in diverse dansstijlen.