Bazaar

De Bazaar is het culinaire hart van Cactusfestival. Je stapt er binnen in een wijde én verleidelijke wereld van smaken en geuren. De plaats ook waar bier in verschillende variëteiten op de kaart staat.

Een levendige plek, waar je onder andere ook terecht kunt voor een heerlijke massage of zelfs kledingadvies. En waarom niet even binnen wippen in de barbershop voor een verfrissende knip- of trimbeurt om daarna als een herboren mens opnieuw het festival in duiken?

In het onderstaande overzicht ontdek je wie dit jaar aanwezig zijn op Cactusfestival!

Café Pistolet

1

Café Pistolet voorziet knapperige pistolets met heerlijk beleg. In combi met een fris pintje, de ideale snack, toch?

Que Tapa

3

Met Que Tapa waan je je heel even in het zonnige Spanje. Er is een ruime keuze aan tapas en paella en een vegetarisch alternatief. iOlé!

Comme Ma Grand Mère

5

Bij Comme Ma Grand-Mère kun je terecht voor lekkere pannenkoeken op grootmoeders wijze. Pure nostalgie voor de zoetebekjes onder ons!

Artan's Barber Shop

7

Die wilde haren temmen tijdens Cactusfestival? Bij Artan’s Barbershop zit je goed! Artan voorziet je in no time van een nieuwe, stijlvolle coupe.

La Vie Est Belle

9

Gezonde en vooral lekkere vegetarische gerechten. De burgers, falafels en spreads zijn gemaakt van de beste biologische en lokale ingrediënten. 

Spithouse

11

Everything chicken: kip aan 't spit, maar met een extra touch! Sappige chicken wings, de enige echte spitburger & een heerlijke spitpatat, allemaal met het meest malse kippenvlees dat je ooit hebt gegeten!

Balls & Glory

13

Balls & Glory serveert je ’s werelds allerlekkerste gehakt- & vegetarische ballen: eerlijke origine, ovengebakken, met de hand gedraaid en beroemd om hun heerlijke, vloeibare vulling!

Bocca

15

Laat je verwennen met een heerlijke BOCCA Pasta. Hou je van vlees of liever vegan? Voor elk wat wils! Peace - Love - Bocca

Today'Special

17

Today'Special serveert handgemaakt platbrood met bourgondische beef, Oosterse kip en een verse topping. Daarnaast zijn er heerlijke borrelschotels, lekker om te delen bij een drankje.

Verkindere

19

Wat gaat er boven een goed pak frieten in een puntzak met een heerlijke klodder mayonaise en een fris pintje? Misschien een beetje guilty pleasure, maar absoluut noodzakelijk om het festivalweekend door te komen!

Croq'odile

21

Een korte snack bij de start van je dag, tussen de concerten door, als lunch of als dessert? Croq'Odile zorgt voor heerlijke croques met of zonder vlees, goed voor elke gelegenheid!

Qourgette

2

Een prachtige oldtimer foodtruck, heerlijke pita met huisgemaakte seitan, lekker gekruide chili sin carne ... allemaal lekker en vegetarisch! 

Coffee Bar On Wheels

4 & 24

Een espressobar in een oldtimer Airstream caravan. Hier vind je de lekkerste koffie volgens de regels van de barista-kunst.

Julie's MoBelle

6

Even tot rust komen tussen alle festivaldrukte door? Een ontspannende rugmassage bij Julie's MoBelle doet wonderen! Daarnaast kan je hier ook terecht voor stijladvies.

Façon Jacmin

8

Façon Jacmin biedt een authentieke collectie van kledingstukken, volledig gemaakt uit Japanse denim en geproduceerd door denimspecialisten in Europa.

Miaow Miaow

10

All things Asian! De authentieke smaak van Aziatisch eten, Japanse Sushi, Takoyaki, Chinese wrap, en veel meer. 

Les Filles Du Bord De Mer

12

Les Filles Du Bord De Mer komt van 't zeetje, gepakt met kilo's ‘visserswijsheid' en de meest verse vis uit de Noordzee naar het Minnewaterpark. Levende vers, zoals we zeggen, én overheerlijk!

De Stoepa

14

Een vaste waarde in Brugge. Voor de gelegenheid in pop-up versie zodat ook niet-Bruggelingen kennis kunnen maken met hun heerlijke, Oosters geïnspireerde keuken vol woks en curries.

Greenway

16

Greenway komt met verrassend lekkere plantaardige gerechten naar Cactusfestival! Proef hun klassiekers: Thai coconut curry, vegan kebab wrap en Pad Thai Noedels!

Mr. Pitta

18

Het is een ongeschreven wet: in het recept van een geslaagd festival is een goedgevuld Libanees pitabroodje een niet te missen ingrediënt; Mr. Pitta bedient je met veel vakmanschap op je wenken!

IJsster Brugge

20 & 22

Roomijs en sorbet voor kids & foodies. Niet alledaagse smaakmakers, met liefde gemaakt. Dat proef je!

Waffe Bar Oyya

23

De klassieke Luikse wafels krijgen bij Oyya een extra touch dankzij hun overheerlijke toppings!