Ons Cactus redactieteam zwiert hier na elk concert hun bevindingen op het wereldwijde Cactusweb. Live reviews en sfeerverslag, vers voor u geserveerd!

Archief: zondag | zaterdag | vrijdag

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *


08.07 Een Ferry voor iedereen!
Een goedgeluimde Ferry bracht een set die de hand uitreikte naar elk type fan. Van de jaren '80 hits tot enkel eigenaardigheden de vroege Roxy Music catalogus: het klonkt zo fris dat het leek alsof Ferry het pas vorige week allemaal had geschreven.
08.07 Cactus op volle toeren!
Het is al gezellig druk voor het hoofdpodium (o ja! we hebben er maar één). Maar blijf alstublieft niet enkel daar plakken. Cactus leeft tot aan de eerste meter van de ingang. Ook de cactusganger toont zich dit jaar weer in al zijn/haar kleuren.

08.07 KT Tunstall | Stijlvolle Sjamaan met poprock-bezwering
Twee nummers ver in haar set vertrouwt KT Tunstall het publiek toe: 'Something exciting just happened. We have entered into the nighttime.' Met haar opzwepende poprock loodst ze het uit haar hand etende cactuspubliek de nacht in.

08.07 Isobel Campbell & Mark Lanegan | Don't be nervous!
Mark Lanegan staat, na Soulsavers en Gutter Twins, deze keer al voor de 3e keer op Cactusfestival. Dat heeft hem gaandeweg een warme stek opgeleverd: oud en jong blijven voor het podium samendringen om deze bizarre man met zijn indrukwekkende stem nog eens te checken.

08.07 Kate Nash | Roddels voor mensenrechten!
Nash is niet meer alleen dat meisje dat lieflijk, verward ratelt in Cockney. Voor Brugge had ze zich uitgedost als een macabare Alice in Wonderland!

08.07 Het zonnetje in huis | Lady Linn!
De zon schijnt, en vlotjes gaan de heupen meewiegen, glimlachen op zongebrande gezichten, zelfs de ijsblokjes shaken mee in de eerste mojito's van dit jaar. Lady Linn staat in haar vintagerokje als opener op ons eigenste festival!

08.07 Cactus 2011 van start!
Cactus 2011 is er volledig klaar voor. Onze redactieploeg ging alvast de sfeer opsnuiven en wijst u, de handen in het haar de weg door alweer een fantastsich festival.
08.07 Onze medewerkers!!